SLO ENG

Centralna medicinska knjižnica
Vrazov trg 2, 1000 Ljubljana
pon. - čet. od 8:00 do 19:30; pet. do 15:00

telefon: 01-543-7730
Faks: 01-543-7745
e-pošta:

Natisni Nastavitve

Atlas Sobotta v elektronski obliki


Angleški učbenik Sobotta Atlas of human Anatomy je svetovno priznan anatomski atlas namenjen študentom medicine. Vključuje tudi latinsko nomenklaturo in je prav zaradi tega nepogrešljiv pripomoček pri učenju anatomije. Knjiga deluje po načelu natančno in jasno, zato se v glavnem posveča ilustracijam ki jih dopolnjujejo kratki in jasni opisi struktur. Prvi volumen dopolnjujeta še dva specializirana dela in sicer notranji organi (2. Volumen) in glava, vrat in nevroanatomija (3. Volumen).

Elektronska knjiga je na voljo na spletni strani http://elsevierelibrary.co.uk/ in jo lahko berete v knjižnici ali preko oddaljenega dostopa v spletnem brskalniku. Za branje na svojih mobilnih napravah pa si jo morate v knjižnici najprej prenesti na svojo mobilno napravo. Podprte so naprave z Apple in Android operacijskimi sistemi, pa tudi prenosniki in namizni računalniki. Sledite navodilom, ki vam jih pokaže spletna stran na vaši napravi. Namestili boste program za branje e-knjig iPublishCentral Reader. S tem programom si knjigo izposodite za 7 dni, potem se knjiga deaktivira. Predlagamo ponoven obisk knjižnice in ponoven prenos knjige.

Atlas Sobotta za mobilne naprave

Atlas Sobotta si lahko kupite tudi kot aplikacijo za svoje mobilne naprave z Apple in Android operacijskim sistemom. Več o tem izveste na tej povezavi: http://www.sobottaapp.com/ Aplikacija je po nakupu v vaši trajni lasti.

Vrazov trg 2, 1104 Ljubljana, Slovenija -- telefon: +386 1 543 7700, faks: +386 1 543 7701 -- e-pošta:

Vse pravice pridržane.

Creatoor Group izdelava spletnih strani