SLO ENG

Katedra za nevrologijo
Zaloška cesta 2
1525 Ljubljana

telefon: 01/522 32 93 ali 522 23 11
Faks: 01/522 30 37
e-pošta:

Natisni Nastavitve

Kontakt s katedro

Zaradi velikega števila prejetih emailov in raznih ostalih povpraševanj, smo na katedri uvedli nekaj možnosti po katerih lahko sami uredite najpogostejša težave, brez da pošiljate email katedri. Preden se nam odločite pisati, prosimo, da preberete spodnje odgovore na najpogostejša vprašanja. Na email povpraševanja, ki jih lahko uredite sami po spodnjih navodilih, ne bomo več odgovarjali.

 

Vprašanje 1: Kolikšna prisotnost je zahtevana pri obveznih aktivnostih katedre?

Katedra organizira 4 aktivnosti za študente: predavanja, vaje, veliki ponedeljkovi seminarji, ostali seminarji, DOŠ. Predavanja so neobvezna, pri vajah, velikih ponedeljkovih seminarjih ter ostalih seminarjih je potrebna vsaj 80% prisotnost. Pri DOŠ je zahtevana izpolnitev ene od ponujenih možnosti/aktivnosti.

 

Vprašanje 2: Ali lahko opravljam izpit hkrati s študenti bloka, ki mu ne pripadam? (Sem padel/padla na rokih mojega bloka in bi rad izpit opravljal/a v enem drugem bloku in ne šele poleti oz. jeseni)

Po dogovoru s Fakulteto katedra študentom omogoča opravljanje izpita takoj ob koncu bloka, ki mu pripadate, in na ponavljalnih izpitnih rokih v juniju in septembru. Primer: študenti 1. bloka tako lahko opravljajo izpit na roku 1. bloka ter na poletnem in jesenskem ponavljalnem roku.

 

Vprašanje 3: Ali lahko opravljam ustni izpit pri želenem izpraševalcu/ki?

Te možnosti na žalost nimate. Predstojnik katedre, prof. dr. Zvezdan Pirtošek, dr. med., vse študente, ki opravijo pisni del izpita, po naključju dodeli razpoložljivim izpraševalcem/kam. Izbira izpraševalca/ke na željo študentov torej ni mogoča.

 

Vprašanje 4: Ali lahko opravljam ustni izpit na želeni datum oz. v želenem terminu?

To je možno ob ustreznem in opravičljivem razlogu, ki vam preprečuje udeležbo na katerem koli drugem terminu. Prošnje glede tega vlagajte šele potem, ko ste že dobili rezulate pisnega dela izpita in torej veste, da ste ga naredili. Če boste to storili pred objavo rezultatov za nek rok, vaše prošnje ne bomo upoštevali. Povezava: PROŠNJE ZA OPRAVLJANJE USTNEGA IZPITA (Kakršne koli spremembe se avtomatsko shranijo v obrazec, gumba "save" ni)

 

Vprašanje 5: Kdaj bodo objavljene ocene za nek rok v sistemu VIS? oz. Zakaj moje ocene še ni v sistemu VIS?

Ocene bodo vpisane v VIS takoj, ko Katedra prejme ocene izpraševalk/cev, kar pomeni, da bodo ocene vidne v vašem e-indeksu nekaj dni po opravljenem izpitu. Če ocene po enem tednu ne boste imeli vpisane, kontaktirajte Katedro po e-pošti, da to uredimo.

 

Vprašanje 6: Izgubil/a sem evidenčni karton za prisotnost na vajah/seminarjih. Kaj sedaj?

Evidenčni karton je dokument, ki ga nujno potrebujete kot dokazilo opravljenih obveznosti pred ustnim izpitom. Če kartona zaradi katerega koli razloga več nimate, potem boste načeloma morali ponoviti ves obvezni del pri naslednjem sklopu. Ponujamo pa vam možnost, da glede te težave kontaktirate predstojnika katedre in se z njim dogovorite o morebitnem opravljanju kolokvija iz vaj za katere nimate potrdila o prisotnosti.

 

VPRAŠANJA, KI NE SPADAJO V ZGORNJE KATEGORIJE:

Če imate težavo ali vprašanje, ki ne spada v zgornje kategorije, nam lahko pošljete email. Rok za odgovor je 72 ur (brez upoštevanja vikendov)

Vrazov trg 2, 1104 Ljubljana, Slovenija -- telefon: +386 1 543 7700, faks: +386 1 543 7701 -- e-pošta:

Vse pravice pridržane.

Creatoor Group izdelava spletnih strani