SLO ENG

Katedra za nevrologijo
Zaloška cesta 2
1525 Ljubljana

telefon: 01/522 32 93 ali 522 23 11
Faks: 01/522 30 37
e-pošta:

Natisni Nastavitve

Navodila za predavatelje

Spoštovani predavatelji pri predmetu Živčevje!

 

Za nemoten potek predmeta vas naprošamo, da se držite spodaj navedenih smernic pri izvajanju pouka:

1.  Predavanja na Nevrološki kliniki potekajo v različnih predavalnicah, ki se vse nahajajo v kletni etaži Nevrološke klinike. Kratice na urniku: SEM = Seminar, ZDR1, ZDR2 = Zdravstvene vzgoja 1 in 2, VAJA 1, 2 = Vajalnici 1 in 2

2. Prosimo, da se sami in še pred začetkom vašega predavanja seznanite z delovanjem projekcijske opreme v zgoraj omenjenih prostorih za zagotovitev nemotenega začetka vašega predavanja.

3. Predavalnice na Nevrološki kliniki vam odpre informator Nevrološke klinike. Če pa imate predavanje v Leseni predavalnici MF, pri informatorju dobite ključ za vhodna vrata. Prosimo, da se seznanite z načinom odklepanja in zaklepanja Lesene predavalnice že pred vašim predavanjem. Naloga zadnjega predavatelja dneva je, da Leseno predavalnico tudi zaklene ter ključ vrne informatorju na Nevrološki kliniki (razen če je na urniku predviden večji premor, ko ni predavanj - v tem primeru zaklene predavatelj, ki odpredava zadnje predavanje pred premorom).

4. Prvi blok vsakega šolskega leta poteka popolnoma v angleščini zaradi prisotnosti ERASMUS študentov (jezik napisov na PPT slajdih ter tudi jezik samega predavanja je angleščina).

 

predstojnik Katedre za Nevrologijo

prof. dr. Zvezdan Pirtošek, dr. med.

Vrazov trg 2, 1104 Ljubljana, Slovenija -- telefon: +386 1 543 7700, faks: +386 1 543 7701 -- e-pošta:

Vse pravice pridržane.

Creatoor Group izdelava spletnih strani