SLO ENG

Vrazov trg 2
1104 Ljubljana
Slovenija

telefon: +386 1 543 7700
Faks: +386 1 543 7701
e-pošta:

Natisni Nastavitve

Podiplomski študij

 

Referat za podiplomski študij: ga. Milena Bavčar (milena.bavcarmf.uni-lj.si), tel 01/543 7724, ga. Maruša Vukelić 01/543 7819 (marusa.vukelicmf.uni-lj.si)

 

-----------

26.01.2016

Društvo Mlada akademija (Društvo doktorskih študentov in raziskovalcev na začetku kariere) skupaj z ARRS (Javno agencijo za raziskovalno dejavnost RS) odpira poziv za podelitev nagrade Mentor leta 2016.

Pravico do predlaganja svojega mentorja oz. mentorice imajo vsi trenutni doktorski študentje, ki so se vpisali na študij leta 2015 ali prej in nekdanji doktorski študenti, ki so zagovarjali doktorsko disertacijo leta 2014 ali kasneje.

Svojega mentorja lahko predlagajo tako, da izpolnijo priloženo vlogo in jo do 19. februarja pošljejo na naslov infomladaakademija.si. Podrobnejše informacije so dostopne na spletni strani Društva mlada akademija.

Izbor bo avtonomno izvedlo Društvo Mlada akademija.

Slavnostna podelitev nagrade bo potekala v marcu 2017 v Ljubljani.

----------------

 

26.1.2017

Informacije o Razpisu slovenskim doktorandom in mladim doktorjem znanosti iz nacionalnega programa svetovne federacije znanstvenikov (Svetovni laboratorij)

 

Razpisu slovenskim doktorandom in mladim doktorjem znanosti iz nacionalnega programa svetovne federacije znanstvenikov

------------------

 

21.10.2016 

POJASNILA GLEDE ODDALJENEGA DOSTOPA DO DIGITALNE KNJIŽNICE ZA DOKTORSKE ŠTUDENTE 

Študenti doktorskega študija Biomedicina, ki so vpisani na MF UL, so upravičeni do vseh storitev knjižnice in oddaljenega dostopa do digitalne knjižnice CMK. Pri vpisu na MF plačajo članarino za CMK za čas enega šolskega leta in nato uredijo članstvo v CMK. Po preteku statusa študenta na MF imajo še eno leto pravico do študentske članarine in pripadajočih storitev, vključno z oddaljenim dostopom. 

CMK za doktorske študente Medicinske fakultete, člane knjižnice, organizira brezplačne tečaje za uporabo programa za upravljanje in citiranje referenc EndNote. Uporaba programa je za študente brezplačna v okviru licence za Medicinsko fakulteto. Več na http://www.mf.uni-lj.si/cmk/program-za-urejanje-referenc-in-citiranje-endnote-site-license

 

INFORMACIJSKI SISTEM VIS

Obveščamo vas, da smo na študijskem programu Biomedicina meseca maja 2013 prešli na nov informacijski sistem VIS, ki je nadomestil prejšnji sistem e-študent. Slednji ni več v uporabi, zato si vsi, ki si še niste, čim prej uredite uporabniško ime in geslo za VIS, do katerega dostopate tukaj.

Več navodil v zvezi z uporabo VISa najdete TUKAJ.

 

PRIZNAVANJE IZOBRAŽEVANJA ZA NAMEN NADALJEVANJA ŠTUDIJA 

Diplomanti tujih univerz morajo pred vpisom na doktorski študij v okviru Univerze v Ljubljani opraviti postopek priznavanja izobraževanja za namen nadaljevanja študija, v katerem se imetniku tuje listine z odločbo prizna pravica do nadaljevanja izobraževanja. Informacije o postopku najdete TUKAJ

 

 

Vrazov trg 2, 1104 Ljubljana, Slovenija -- telefon: +386 1 543 7700, faks: +386 1 543 7701 -- e-pošta:

Vse pravice pridržane.

Creatoor Group izdelava spletnih strani