SLO ENG

Vrazov trg 2
1104 Ljubljana
Slovenija

telefon: +386 1 543 7700
Faks: +386 1 543 7701
e-pošta:

Natisni Nastavitve

Alumni UL MF (AMF)

 

Spoštovani kolegi, doktorji medicine in doktorji dentalne medicine,

 

Medicinska fakulteta je uradno stara že skoraj 100 let. V času delovanja popolne medicinske fakultete je izobrazila okrog 9000 doktorjev medicine in doktorjev dentalne medicine. To pomeni, da skorajda celotno zdravstvo v Sloveniji sloni na njenih diplomantih, ki so slovensko medicino, izobraževanje in raziskave ponesli v sam svetovni vrh. Nedvomno je k temu pripomogla tudi tradicija medicinskega izobraževanja in raziskav, ki je v Sloveniji že precej starejša kot 100 let.

 

Preko vrat Medicinske fakultete se je tekom stoletja sprehodilo nemalo vrhunskih strokovnjakov, raziskovalcev in profesorjev. Ponosni smo, da se ves čas svoje karierne poti učimo od starejših kolegov, nadgrajujemo svoje znanje in izkušnje ter oboje prenašamo na mlajše generacije. Ponosni smo na svoje poslanstvo – pomagati vsem ljudem in tudi svojim kolegom. Večina drugih strok tega ne pozna.

 

Navkljub močni vezi, ki nas povezuje, pa z marsikaterim kolegom in kolegico tekom let izgubimo stik. Zato si Medicinska fakulteta želi obuditi in ojačati te vezi. Skupaj z Univerzo v Ljubljani in njenimi preostalimi članicami vas z velikim veseljem vabimo, da si ogledate krovno spletno stran https://www.uni-lj.si/alumni/ in spletni portal Alumni UL https://alumniul.online/

 

Portal združuje vse alumne Univerze v Ljubljani, vendar je Medicinski fakulteti na voljo poseben, zaprt del, ki je dostopen samo tistim, ki smo študij zaključili na naši fakulteti. Tam lahko poiščete nekdanje sošolce, organizirate obletnico ter ostanete informirani o dosežkih in aktivnostih fakultete. Prizadevali si bomo ustvariti aktiven klub alumnov, ki bo članom omogočal vključitev v različne dejavnosti fakultete, udeležbo na fakultetnih izobraževanih in kulturnih dogodkih ter sodelovanje pri športnih aktivnostih.

 

Vabljeni, da se pridružite spletnemu portalu Alumni UL https://alumniul.online/ in pomagate krepiti naš ugled tudi v digitalnem okolju. V primeru kakršnikoli vprašanj se lahko obrnete na dekanat UL Medicinske fakultete preko elektronske pošte dekanatmf.uni-lj.si oz. na telefonsko številko 01 543 7700. 

 

S spoštovanjem,

prof. dr. Igor Švab,

dekan Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani

Vrazov trg 2, 1104 Ljubljana, Slovenija -- telefon: +386 1 543 7700, faks: +386 1 543 7701 -- e-pošta:

Vse pravice pridržane.

Creatoor Group izdelava spletnih strani