Kmalu prihaja 2. razpis za Inovacijski sklad Univerze v Ljubljani

Inovacijski sklad Univerze v Ljubljani bo že drugo leto zapored sofinanciral perspektivne inovativne projekte v višini do 25.000 € in jim pomagal do višje stopnje tehnološke pripravljenosti. Razpis se bo odprl 1. junija.

IS UL VIDEO.png

                                    Oglejte si promocijski video in izvedite, kaj o Inovacijskem skladu                                            menijo lanskoletni izbrani raziskovalci.

Univerza v Ljubljani je vzpostavila Inovacijski sklad z namenom lajšanja komercializacije tehnologij. Z njim omogoča ekipam, ki na UL razvijajo inovativne rešitve, da te približajo višjim stopnjam tehnološke pripravljenosti in s tem tudi industrijskim partnerjem oz. trgu.

Sredstva Inovacijskega sklada se bodo izbranim projektom dodelila prek razpisa, ki se bo odprl 1. junija 2021, rok za prijavo pa bo odprt do 20. avgusta. Skupni proračun sklada bo 70.000 €, posamezen projekt pa bo lahko prejel med 5.000 in 25.000 €. Informacije o razpisu in kako se nanj prijaviti bodo dostopne 1. junija na spletni strani Pisarne za prenos znanja Univerze v Ljubljani.

UL-PPZ-21_POC_840x440 slo2a.png

 

Inovacijski sklad je namenjen vsem vam, ki raziskujete in inovirate. Vam, ki imate tehnologijo ali rešitev za že identificirane izzive, a vam manjka korak ali dva, da jo pripeljete bližje uresničitvi, trgu, družbi. Prijavili se bodo lahko tehnološki in netehnološki projekti, ki jim do sklenitve licenčne/prodajne pogodbe/pogodbe o skupnem razvoju ali prijave na večji razpis za preverbo koncepta manjka:

•    študija izvedljivosti ali
•    raziskava trga ali
•    delujoči prototip ali
•    potrditev delovanja tehnologije v industrijskem/kliničnem okolju ali
•    vzpostavitev odnosov z relevantnimi podjetji.

Z inovacijskim skladom Univerze v Ljubljani poganjamo inovacije! 
Izkoristite sredstva, ki so na razpolago za nadaljnji razvoj vaših tehnologij in rešitev. 

Za več informacij stopite v stik s Pisarno za prenos znanja.