Raziskovanje

Raziskovalne novice in dogodki

.

ELIXIR.jpg
UL MF je pridobila infrastrukturni EU projekt za uvajanje FAIR storitev upravljanja s podatki preko mreže vozlišč ELIXIR ‒ ELIXIR-CONVERGE.
Nature_reviews.png
Doc. dr. Brane Leskošek, vodja vozlišča ELIXIR-SI, z Inštituta za biostatistiko in medicinsko informatiko, je soavtor članka v odlični znanstveni reviji Nature reviews.
okno_datum_znacka.png
Ob stoletnici UL MF smo za javnost odprli vrata naše fakultete. Med 4. in 5. oktobrom 2019 je potekal Dan odprtih vrat, ki se ga je udeležilo mnogo radovednih obiskovalcev vseh starosti.
temp-2.png
21. junija 2018 bo v srednji predavalnici na Korytkova 2 potekal Mini simpozij infrastrukturnih centrov.
temp-2.png
Vabilo na konferenco »Predstavitve programskih skupin« 27. 9. 2018, kjer se bodo predstavile programske skupine Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani, Univerzitetnega kliničnega centra in Onkološkega inštituta
Delo.si.jpg
Na pobudo skupine raziskovalcev Medicinske fakultete in pod okriljem njene komisije za znanstvenoraziskovalno dejavnost, se je na prvi tovrstni konferenci o znanosti in raziskovanju v biomedicini na UL MF predstavilo deset raziskovalnih skupin UL MF, UKC Lj. in OI, sodelujoči so se poleg raziskovalnih tem podrobneje seznanili tudi z metodologijami dela in opremo posameznih skupin.