Prvi odprti večer UL Medicinske fakultete in Kluba Alumnov – tema 1. odprtega večera bo »Staranje in demenca«

Medicinska fakulteta Univerza v Ljubljani bo v letu 2019 praznovala 100-letnico svojega obstoja. V luči bližajoče se pomembne obletnice delovanja Medicinske fakultete želimo strokovno znanje, ki ga imajo naši učitelji in strokovnjaki na različnih področjih medicine in medicinskih znanosti, deliti in posredovati tudi širši javnosti. Zato smo se odločili organizirati ciklus dogodkov odprtih za javnost, ki bi prispevali k ugledu medicinskih znanosti in medicine kot stroke.  

Zato vas vljudno vabimo na ciklus dogodkov ‘‘Odprti večeri UL MF’’, ki jih prireja Klub alumnov UL Medicinske fakultete.

Prvi Odprti večer UL MF bo:  

17. oktobra 2018, ob 19.00, v veliki predavalnici Medicinske fakultete UL na Korytkovi ulici 2, Ljubljana

Posvečen bo »Staranju in demenci«. Gostje večera bodo nevrolog prof. dr. Zvezdan Pirtošek, dr. med., psihiatrinja dr. Lea Žmuc, dr. med. in družinska zdravnica mag. Tatjana Cvetko, dr. med., zdravniki, ki se vsakodnevno srečujejo z vse večjim zdravstvenim problemom staranja in s staranjem povezanimi boleznimi kot je demenca.

Na odprtem večeru se boste lahko o tej temi  pogovarjali s priznanimi strokovnjaki, pogovor bosta vodili Sanja Zupanič, dr. med. in gospa Martina Kolenc.

Prisrčno vabljeni!

Klub Alumnov Medicinski fakultete UL

alumni1.jpg