O študiju

Mednarodne izmenjave

 

Medicinska fakulteta Univerze v Ljubljani je vedno bolj vpeta v mednarodne povezave, preko katerih svojim študentom in akademskemu kot tudi strokovnemu osebju nudi možnosti mednarodnih izmenjav na partnerskih univerzah.

Najpomembnejši del mednarodnih izmenjav predstavlja program Erasmus+, ki je na razpolago tako študentom kot tudi zaposlenim na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani, z leti pa se je s področja držav Evropske unije, Evropskega gospodarskega prostora, Makedonije in Turčije razširil tudi po svetu. Poleg tega najbolj razširjenega programa mobilnosti, lahko študenti Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani mednarodne izmenjave opravljajo tudi na podlagi sklenjenih bilateralnih sporazumov z drugimi partnerskimi institucijami v državah po svetu. Obveznosti, ki so opravljene v sklopu organiziranih mobilnosti, so uradno priznane v obliki rednih študijskih obveznosti na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani.

Današnji svet nas aktivno spodbuja, da nove izkušnje iščemo tudi izven okvira svojih matičnih univerz in držav. Programi mobilnosti so v tem kontekstu zagotovo primerna odskočna deska. Ne zamudite priložnosti in se pridružite vašim kolegom, ki so te izkušnje že nabirali v preteklih letih. Ne samo, da so pridobili nove veščine in znanja, ampak so razširili svoja obzorja, postali bolj samozavestni in spoznali, da so tekom študija na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani že pridobili povsem enakovredno znanje kot kolegi v tujini.

Veselimo se vašega obiska v mednarodni pisarni!

 

ERASMUS__razpis.gif

 

 

 

 

AKR_5017.JPG
Referat za študijske izmenjave
KONTAKT
mag. Jerneja Čelofiga
mag. Ajda Rudel
TELEFON
+386 1 543 78 01 mag. Jerneja Čelofiga
+386 1 543 78 04 mag. Ajda Rudel
ELEKTRONSKI NASLOV
international.erasmus(at)mf.uni-lj.si (prihajajoči študenti)

mag. Ajda Rudel
outgoing(at)mf.uni-lj.si (odhajajoči študenti)
NASLOV
Korytkova 2a
SI-1000 Ljubljana
URADNE URE
PON - PET 9:00-12:00