O študiju

Bodoči študenti - informacije

25. 1. 2018

Informativni dan UL Medicinski fakulteti 2018

Obveščamo vas, da bo informativni dan za vpis na Enovita magistrska študijska programa Medicina in Dentalna medicina v petek, 9. 2. 2018 ob 10. in ob 15. uri ter v soboto, 10. 2. 2018 ob 10. uri. Informativni dan bo potekal v Veliki predavalnici UL Medicinske fakultete na Korytkovi 2, Ljubljana. Vljudno vabljeni! 

Informacije o informativnem dnevu za Študentski dom Ljubljana najdete TUKAJ. 

Vpis na študij EMŠ Medicina in EMŠ Dentalna medicina

Razpis za vpis za študijsko leto 2018/2019 je na voljo na spletni strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport: http://portal.evs.gov.si/razpisi-za-vpis

Informacije o prijavno sprejemnih postopkih najdete v Razpisu za vpis in na spletni strani Univerze v Ljubljani. 

Opozorilo - študij diplomantov

Skladno s 77. členom Zakona o visokem šolstvu je študij za diplomante druge stopnje plačljiv (ne glede na to, da gre za redni študij), skladno s cenikom Univerze v Ljubljani. Za diplomante prve stopnje študij ni plačljiv.

Objavljamo pravno tolmačenje 77.člena Zakona o visokem šolstvu ter dodatno pojasnilo MIZŠ glede plačevanja šolnine diplomantov predbolonjskih programov ter diplomantov II. stopnje, ki so študij zaključili v tujini. 

Kriteriji za izbor v primeru več prijavljenih kandidatov bodo enaki kriterijem za izbor študentov za vpis v 1. letnik študija. 

Medicinska fakulteta za študijsko leto 2018/2019 ne razpisuje prostih mest za vzporedni študij. 

 

Predstavitev z informativnega dneva za srednješolce 2018

Brošura