ESHG Pharmacogenetics Course

 

Vabimo vas na tečaj farmakogenetike “ESHG Pharmacogenetics Course”, ki bo potekal od 22. do 24. septembra 2022 v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu.


Namen tečaja je zagotoviti najnovejše znanje o farmakogenetiki zdravnikom, farmacevtom, kliničnim farmakologom, kliničnim in molekularnim genetikom, pa tudi doktorskim študentom in raziskovalcem.
Program bo vključeval vabljena predavanja, ki bodo podala uvod v področje farmakogenetike in predstavila najnovejše raziskave, pa tudi delavnice, razprave ter kratka predavanja in predstavitve postrov. Program je zasnovan tako, da omogoča pogovor s strokovnjaki s tega področja in nudi udeležencem veliko priložnosti za predstavitev svojega dela.


Tečaj organizira Laboratorij za farmakogenetiko Inštituta za biokemijo in molekularno genetiko Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani v sodelovanju z Evropskim združenjem za humano genetiko (ESHG). ESHG za sodelovanje na tečaju nudi tudi omejeno število štipendij za mlajše udeležence.


Rok za prijave za štipendije je 25. julij 2022, rok za zgodnjo prijavo pa 5. avgust 2022.
Več informacij in prijavni obrazec je na voljo na spletni strani: http://ibk.mf.uni-lj.si/people/dolzan/eshgpgxcourse2022.