2. Odprti večer UL Medicinske fakultete in Kluba Alumnov – tokratna tema odprtega večera bo »Zdravi in ekstremni načini prehranjevanja in stradanja«.

Na UL Medicinski fakulteti nadaljujemo s ciklusom dogodkov odprtih za javnost, kjer naši učitelji in strokovnjaki na različnih področjih medicine in medicinskih znanosti, delijo in posredujejo svoje znanje in poglede na aktualne medicinske teme širši javnosti.

Odprte večere prireja Klub alumnov UL MF in so namenjeni tudi druženju in spoznavanju alumnov.

Z veseljem vas vljudno vabimo na 2. odprti večer UL MF, ki bo

14. novembra 2018, ob 19.00, v veliki predavalnici UL Medicinske fakultete.

Na drugem Odprtem večeru bo tema »Zdravi in ekstremni načini prehranjevanja in stradanja«. O tej temi bodo spregovorili strokovnjakinja za klinično in športno prehrano doc. dr. Nada Rotovnik, dr. med., patofiziolog doc. dr. Sergej Pirkmajer, dr. med. in družinska zdravnica asist. dr. Milena Blaž Kovač, dr. med., zdravniki, ki se s prehrano in dilemami, ki jih znanstvene in klinične študije prinašajo o prehrani, ukvarjajo iz različnih zornih kotov.

Na odprtem večeru se boste lahko o tej temi pogovarjali s priznanimi strokovnjaki, pogovor bosta vodili Sanja Zupanič, dr. med. in gospa Martina Kolenc.

Prisrčno vabljeni!

Klub Alumnov Medicinski fakultete UL

alumni1.jpg