Dostop do najnovejše raziskovalne infrastrukture

Konzorcij Alliance4Life (A4L) objavlja razpis, ki omogoča prost dostop do raziskovalne infrastrukture pri partnerjih projekta A4L_Bridge. Seznam infrastrukture je na voljo na naslednji povezavi, izbrani inovativni projekti pa bodo dobili možnost sodelovanja s priznanimi raziskovalci, uporabe njihove raziskovalne opreme in izmenjave znanj do višine 9.000,00 €. 

Prijavijo se lahko raziskovalci, ki so zaposleni na partnerskih ustanovah A4L in doktorski ali magistrski študenti, ki obiskujejo študij na članicah projekta. Zaposlitveni/študijski status vsakega prijavitelja bo preverjen preko kadrovske službe ali študijskega referata. Prijave sprejemamo do 28.06.2024 preko spletnega obrazca, dodatne informacije pa lahko najdete na naslednji povezavi.

Zavezani smo k spodbujanju sodelovanja in raziskovalnih priložnosti med našimi članicami ter k ustvarjanju pogojev za kakovostno znanstveno delo. Zato vas vljudno vabimo, da oddate svoje predloge projektov in izkoristite možnosti, ki nam jih omogoča sodelovanje v projektu A4L_Bridge. Več o projektu si lahko preberete tukaj.

Z veseljem pričakujemo vaše inovativne predloge ter se veselimo nadaljnjega sodelovanja z vami pri izvajanju vrhunskih znanstvenih projektov!

A4L_B Open Access Call_05.24.jpg

 

ALLIANCE4LIFE_Logo1.jpg

 

SL Financira Evropska unija_PANTONE.jpg