Duševno zdravje – Z radovednostjo preko omejitev

Društvo Mlada akademija vabi na virtualni dogodek Duševno zdravje – Z radovednostjo preko omejitev,  ki bo potekal v sredo, 15. marca, od 15.30 do 19.00
 
V Društvu Mlada akademija že tretje leto zapored v marcu organiziramo dogodek o pomenu in skrbi za duševno zdravje med doktorskimi študenti in raziskovalci na začetku kariere.  Z dogodkom želimo poudariti pomen radovednosti in poguma pri premagovanju izzivov, težav in omejitev s katerimi se srečujejo mladi v slovenskem znanstveno-raziskovalnem in akademskem svetu. V sklopu dogodka bomo izvedli okroglo mizo in delavnico. 
 
Na okrogli mizi bomo naslovili pojav duševnih stisk pri doktorskih študentih in raziskovalcih na začetku kariere. Raziskali bomo, s kakšnimi izzivi se soočajo pri doseganju ciljev, kaj jih pri tem omejuje ter kakšen vpliv na premagovanje teh težav imata pogum in radovednost. Na delavnici "Odprti, podprti, odporni?!" pa boste lahko spoznali različne tehnike za vzpostavljanje lestvice vrednot, konstruktivne komunikacije na delovnem mestu in gradnjo zdravih medsebojnih odnosov.  

Na dogodek se lahko registrirate tukaj. V primeru vprašanj nam lahko pišete: dusevno.zdravje(at)mladaakademija.si

Lepo vabljeni!  
 
Društvo Mlada akademija