Enodnevna konferenca z mednarodno udeležbo "Brain tumors: from bench to clinic".

Spoštovani kolegi,

Vljudno vabljeni na enodnevno konferenco “Možganski tumorji: od raziskav do klinike” z mednarodno udeležbo, ki bo potekala 26. novembra 2019 v prostorih Univerzitetnega Kliničnega Centra (UKC), Zaloška cesta 7 v Ljubljani. Konferenco organiziramo v sklopu projekta Interreg Italija-Slovenija TRANS-GLIOMA: Nove terapije glioblastoma z uporabo čezmejne raziskovalne translacijske platforme. Uradni jezik konference bo angleščina.

Namen naše konference je povezovanje eksperimentalne in klinične onkologije, izmenjava mnenj in izkušenj ter navezovanje stikov med domačimi in tujimi raziskovalci. Konferenca bo organizirana v štirih glavnih sekcijah: klinika, raziskovanje, projekt TRANS-GLIOMA in okrogla miza.

Konferenca je akreditirana s strani Zdravniške zbornice v obsegu 8 kreditnih točk. Prijava na dogodek je brezplačna in poteka preko spletne strani konference (https://braintumorsfrombenchtoclinic.com/). Prijava s in brez povzetka je odprta do 20. oktobra 2019. V upanju, da se boste udeležili konference, vas lepo pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami!

Vabilo na konferenco

Veselimo se vaše prisotnosti na konferenci v Ljubljani!

Organizacijski odbor