Najava hibridnih dogodkov »Ali je doktorat prava odločitev zame?« in »Koraki po doktoratu«

Spoštovani,

Društvo Mlada akademija bo v sodelovanju z društvom Satena in v soorganizaciji z Ministrstvom za visoko šolstvo, znanost in inovacije ter pod pokroviteljstvom Mestne občine Ljubljana v okviru Meseca znanosti 7. in 8. novembra izvedlo dvodnevni dogodek na temo kariernega razvoja.


V prvem dnevu bomo na okrogli mizi naslovili kakšen je doprinos doktorata in kaj so ključni elementi potrebni za doktorski študij. Na delavnici pa boste spoznali strategije za uspešno krmarjenje čez doktorski študij.


Drugi dan pa bomo na okrogli mizi debatirali o kariernih možnostih po doktoratu in različnih kariernih poteh, ovirah na tej poti in o vseh čarih, ki jih pristanek na želeni poziciji prinese. Na delavnici pa vam bomo predstavili enega izmed načinov priprave kariernega načrta.


Dogodek bo potekal v hibridni obliki – v Mestni hiši Ljubljana in s prenosom v živo preko povezave. Število mest v živo je omejeno. Uradni jezik dogodkov v živo je slovenščina. V primeru zadostnega števila prijav bosta delavnici (na spletu) izvedeni tudi v angleščini. 

Več informacij in program lahko najdete na spletni strani
Registracija za udeležbo v živo in virtualno je možna tukaj.

V primeru vprašanj nam pišite na matja.zalar(at)mladaakademija.si 

Vljudno vabljeni!
Organizacijski odbor skupine Duševno zdravje Mlade Akademije

Dusevno_spletna_stran_900x400.jpg