Objavljamo nominiranke in nominirance za nagrado Mentor leta 2020!

nagrada-mentor-leta-2021-velika.jpg


Po lanskoletni izvedbi podelitve nagrade Mentor leta, ki je potekala v prilagojeni in številčnejši izvedbi prek spleta, letos že dvanajstič zapored ponosno podeljujemo nagrado, namenjeno najboljšim mentoricam in mentorjem doktorskih študentk in študentov v Sloveniji.

Na klic za vloge smo prejeli 96 vlog, kar potrjuje pomen zavedanja dobrih mentorskih praks tudi v pričujočih časih, ki so polni izzivov in terjajo maksimalno prilagodljivost s strani nas vseh. Od tega je bilo 73 vlog v slovenščini, 23 v angleščini, 6 vlog pa je bilo neveljavnih, skupno je bilo torej predlaganih 79 različnih mentoric oz. mentorjev.

Vsem nominirankam in normiranem, ki so objavljeni na spodnjem seznamu iskreno čestitamo! Podobno kot v lanskoletnem formatu bomo tudi letos objavili velike finaliste tik pred sklepnim dogodkom, ki bo tradicionalno potekal ob podpori Javne agencije za raziskovalne dejavnosti (ARRS). Slavnostna podelitev nagrade bo potekala 26. 5. 2021 od 18:00 do 19:00 prek spleta s prenosom v živo prek YouTube kanala Mlade akademije. Povezavo do dogodka objavimo v kratkem.

 

Nominiranci iz UL MF so:

Emanuela Boštjančič

UL Medicinska fakulteta 

Metka Lenassi

UL Medicinska fakulteta 

Saba Battelino UL Medicinska fakulteta

Uroš Tkalec

Medicinska fakulteta UL; Fakulteta za naravoslovje in matematiko UM; Inštitut “Jožef Stefan”

Aleš Fidler

Univerzitetni klinični center Ljubljana, Medicinska fakulteta UL

  

Vir: https://www.mladaakademija.si/2021/05/10/slavnostna-podelitev-nagrade-mentor-leta-2020-nominiranke-in-nominiranci/