Poletna šola 2020 »Uporaba naprednih metod slikanja možganov«, Medicinska fakulteta 22. - 26. junij 2020

Poletna šola je del programa Obzorje 2020 projekta COGDEC (Twinning), katerega cilj je prenos najnaprednejšega znanja uporabe metod slikanja možganov iz dveh mednarodno priznanih raziskovalnih institucij.

Predavatelji bodo svoje bogato znanje in izkušnje na področju analize podatkov, pridobljenih z različnimi tehnikami slikanja možganov (MR, EEG), predstavili na intenzivni 3-dnevni delavnici, kateri bosta sledila 2 dneva za pogovore o možnem raziskovalnem sodelovanju z udeleženci v prihodnosti. Teoretičnemu uvodu (1. dan) bosta sledila dva dneva s »hands-on« delavnico. Med vsemi udeleženci  bosta izbrana največ dva najboljša kandidata, ki bosta svoje izobraževanje lahko nadaljevala z doktoratom. Delavnica bo v celoti potekala v angleščini. 

Udeleženci morajo imeti zaključeno 2. bolonjsko stopnjo študija ustrezne smeri (medicina, biologija, kemija, psihologija, informatika, kognitivna znanost, ali podobno). Upoštevane bodo le prijave udeležencev, ki še nimajo doseženega doktorata in imajo manj kot 4 leta izkušenj v raziskovalnem delu.

Življenjepis z delovnimi in akademskimi izkušnjami (največ 1 stran) in motivacijsko pismo (največ 1 stran) v angleščini sprejemamo do 16. 3. 2020 na naslednji povezavi. Ustrezna komisija bo pregledala prijave, o rezultatih razpisa pa bodo vsi prijavitelji obveščeni do 6. aprila 2020.

Vse dodatne informacije se nahajajo na povezavi, za dodatna vprašanja pa smo vam na voljo preko e-maila cogdec(at)mf.uni-lj.si

Udeležba na delavnici je brezplačna.

FB_naslovna_SLO.JPG