Razpis za izbor kandidatov za mobilnosti v okviru Texas Medical Center v Houstonu

How-to-Get-Into-McGovern-Medical-School-at-UT-Health-The-Definitive-Guide.jpg

Medical Elective SPEC 4000 Application.jpg

 

UL MF objavlja razpis za izbor kandidatov za mobilnosti v okviru Texas Medical Center v Houstonu za obdobje mobilnosti od 16.10.2023 do 26.04.2024.

 

Rok za prijave v sistem VIS je 21. 5. 2023.

 

POZOR!

UL MF zgolj razpisuje objavo razpisa za izbor kandidatov, ves prijavni postopek v Houston ter pridobitev morebitne štipendije pa študent nato ureja sam!

 

Študent mora nujno upoštevati navodila: MEDICAL ELECTIVE SPEC 4000 CARDIOLOGY & CARDIOVASCULAR SURGERY

 

UL MF bo vrednotila v obliki rednih študijskih obveznosti in dodatnih študijskih obveznosti oz. izpopolnjevanj vse študijske izmenjave in praktična usposabljanja, ki jih vodi Mednarodna pisarna UL MF (Erasmus+ oz. njegovo nadaljevanje, CEEPUS, mobilnosti v Houstonu (ZDA) in druge mobilnosti, izvedene na podlagi institucionaliziranih oblik sodelovanja, ki temeljijo na podpisanih sporazumih med UL MF in partnersko institucijo).


Mobilnosti v okviru Texas Medical Center v Houstonu  (ZDA) za obdobje od 16.10.2023 do 26.04.2024 za študente EMŠ Medicina so za sledeča področja:

  • 1 mesec srčno-žilne kirurgije (CV Surgery) ali
  • 1 mesec kardiologije (Cardiology) ali
  • 2 meseca, od tega 1 mesec srčno-žilne kirurgije in 1 mesec kardiologije

Več informacij o razpisu lahko dobite v mednarodni pisarni ali preko spletne pošte outgoing(at)mf.uni-lj.si

Houston priznavanje

Listina študenta

V spletni učilnici (https://pouk.mf.uni-lj.si/course/view.php?id=957#section-3), se nahajajo navodila in potek za izvajanje klinične prakse v Houstonu, ki so narejena na podlagi osebnih izkušenj študentov UL MF (termin mobilnosti 18.11.2019 - 10.01.2020).

Dodani so tudi obrazci in primeri nekaterih obrazcev.

Vsa navodila so narejena na podlagi osebne izkušnje študentov, zato nujno upoštevajte vse nove spremembe, ki so že navedene v najnovejših navodilih MEDICAL ELECTIVE SPEC 4000 CARDIOLOGY & CARDIOVASCULAR SURGERY !