Strokovno srečanje v okviru projekta C3B: Čezmejna platforma za učinkovito upravljanje biobank

Spoštovani!

 

V prvi polovici leta 2022 smo slovenski partnerji projekta »Čezmejna platforma za učinkovito upravljanje biobank« z akronimom C3B izvedli anketo, s katero smo analizirali stanje biobank v programskem območju čezmejnega programa Republike Slovenije. 

Ker bi vas radi seznanili z rezultati ankete in nadaljnjimi aktivnostmi na projektu C3B, vas kot pomembne in dragocene sodelavce, potencialne partnerje in uporabnike vzorcev zdravih dajalcev vabimo na strokovno srečanje.

Strokovno srečanje bo potekalo v četrtek, 29. septembra 2022 na Ljubljanskem gradu. Pričakujemo vas ob 13.30 s sprejemom gostov, program pa se bo pričel ob 14. uri in bo trajal predvidoma do 16. ure. Temu bo sledilo neformalno druženje ob pogostitvi.

Vljudno vas prosimo, da si rezervirate svoj čas, saj se želimo z vami srečati in spoznati. Uradno vabilo s programom sledi, do takrat pa nas imejte v mislih in svojem koledarju. 

Srečanje organizirata Zavod Republike Slovenije za transfuzijsko medicino v sodelovanju z Medicinsko fakulteto Univerze v Ljubljani, ki sta slovenska partnerja na projektu. 

Pri tem želimo poudariti, da je bil naš projekt C3B  izbran za enega od treh najboljših na področju zdravja v tem programu in bo 12. oktobra 2022 predstavljen tudi v okviru dogodka "European Week of Regions and Cities 2022 - Cross-border pilot projects to boost innovation in the health system through data sharing".

Več o projektu si lahko ogledate na naših spletnih straneh TUKAJ in TUKAJ. Projekt poteka v sklopu evropskega Programa čezmejnega sodelovanja med Republiko Slovenijo in Republiko Italijo.

Udeležbo vas in/ali vaših sodelavcev (prosimo za število udeležencev ter imena) nam prosim potrdite s povratnim e-sporočilom na c3b.interreg(at)ztm.si do 15. septembra 2022. Podatek potrebujemo zaradi lažje organizacije dogodka. Da vam bo prihod na srečanje lažji, smo na Ljubljanskem gradu za vas rezervirali parkirišče.

Veselimo se  srečanja z vami, saj je to poleg izmenjave znanja, idej in izkušenj priložnost za druženje ter načrtovanje novih projektov.

S prijaznimi pozdravi,

prof. dr. Vladka Čurin Šerbec, Zavod Republike Slovenije za transfuzijsko medicino 

doc. dr. Tadeja Režen, Medicinska fakulteta Univerze v Ljubljani 

 

RGB_C3B3.jpg