Tečaj farmakogenetike "ESHG Pharmacogenetics Course"

Vabimo vas na tečaj farmakogenetike “ESHG Pharmacogenetics Course”, ki bo potekal od 22. do 24. septembra 2022 v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu.

Namen tečaja je zagotoviti najnovejše znanje o farmakogenetiki doktorskim študentom, raziskovalcem, specializantom in specialistom laboratorijske in klinične medicinske genetike in laboratorijske biomedicine, zdravnikom, kliničnim farmakologom in farmacevtom. Program bo vključeval vabljena predavanja, ki bodo podala uvod v področje farmakogenetike in predstavila najnovejše raziskave, pa tudi delavnice, razprave ter kratka predavanja in predstavitve postrov. Program je zasnovan tako, da omogoča pogovor s strokovnjaki s tega področja in nudi udeležencem veliko priložnosti za predstavitev svojega dela.

Tečaj organizira Laboratorij za farmakogenetiko Inštituta za biokemijo in molekularno genetiko Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani v sodelovanju z Evropskim združenjem za humano genetiko (ESHG). ESHG za sodelovanje na tečaju nudi tudi omejeno število štipendij za mlajše udeležence.

Rok za zgodnjo prijavo je 5. avgust 2022.


Več informacij in prijavni obrazec je na voljo na spletni strani.

ESHGPGxCourse.jpg