Thermo Fisher Scientific - Advancing Precision Medicine together: unveiling current trends and future challenges in SLOVEnia

Vabljeni na seminar s področja farmakogenomike in biomedicine, ki ga organizira podjetje Omega d.o.o. v sodelovanju s partnerjem Thermo Fisher Scientific in z Laboratorijem za farmakogenetiko, IBKMG, UL MF

Predstavljene bodo novosti povezane z rutinskim testiranjem na področju farmakogenomike s pomočjo molekularnih tehnik, tehnološke novosti in aplikacije s področja dPCR, postopek validacije lastnih metod za enostaven prehod v klinično rabo ter rešitve na področju personalizirane medicine.

Na seminarju se nam bodo pridružili predavatelji iz podjetja Thermo Fisher Scientific, ki imajo bogate izkušnje s področja farmakogenomike, molekularne biologije in klinične implementacije metod.

Prav tako pa bomo čas namenili sproščenemu pogovoru in izmenjavi izkušenj z gostujočimi specialisti in udeleženci seminarja.

Program seminarja

 

Seminar bo potekal v slovenskem in angleškem jeziku.

Kdaj: 22.5.2024, 09:00 – 13:00

Kje: Medicinska fakulteta, Inštitut za biokemijo in molekularno genetiko, Vrazov trg 2, 1000 Ljubljana – seminar, 2. nadstropje.

 

Kotizacije ni, prijava na seminar pa je obvezna zaradi rezervacije kosil in omejenega števila mest.

Prijave sprejemamo preko spletne povezave.

Lepo vabljeni!

TFS_slika za novico.jpg