Znanstveni simpozij ob 18. obletnici CFGBC

Vabimo vas, da se udeležite znanstvenega simpozija ob 18. obletnici CFGBC, ki bo 1. junija 2023 na Univerzi v Ljubljani na Medicinski fakulteti.

Simpozij bo potekal od 10:00 do 16:00 v veliki predavalnici Medicinske fakultete na Korytkovi 2 v Ljubljani. Raziskovalci ter člani konzorcija CFGBC bodo predstavili svoje najnovejše delo preko predavanj in plakatov. Kot vsako leto bodo tematike zelo raznolike, od čebel, do človeka in njegovega mikrobioma ter prikaz različnih omskih pristopov k raziskavam. Vstop je prost, uradni jezik simpozija je angleščina.
Svoje delo nam bosta predstavila tudi dva raziskovalca iz tujine. Dr. Marek Mutwil iz Univerze v Singapurju nam bo predstavil pristope računalniške biologije k kompleksnim raziskavam uravnavanja transkriptoma pri rastlinah. Dr. Jose Manuel Franco Zorrilla iz CSIC v Španiji pa nam bo predstavil bioinformatske in eksperimentalne pristope pri raziskavah delovanja transkripcijskih dejavnikov. Celoten program bo objavljen na spletni strani dogodka.

Vabimo vas, da na simpoziju predstavite svoje delo v obliki plakata in oddate povzetek do 17. maja 2023. Sicer pa ste vsi vljudno vabljeni, da se registrirate do začetka simpozija preko spletne stran.

logo_cfgbc_noLight.jpg