Znanstveni simpozij ob 19. obletnici CFGBC

Vabimo vas, da se udeležite znanstvenega simpozija ob 19. obletnici CFGBC, ki bo 6. junija 2024 na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani.

Simpozij bo potekal od 10:00 do 16:00 v veliki predavalnici Medicinske fakultete na Korytkovi 2 v Ljubljani. Raziskovalci ter člani konzorcija CFGBC bodo predstavili svoje najnovejše delo preko predavanj in plakatov. Kot vsako leto bodo tematike zelo raznolike, od vina do človeka ter prikaz različnih omskih pristopov k raziskavam. Vstop je prost, uradni jezik simpozija je angleščina.

Kot vsako leto bosta svoje delo predstavila tudi dva raziskovalca iz tujine. Prof. dr. Paolo Sivilotti iz Univerze v Vidmu v Italiji bo predstavil raziskave vinske trte z uporabo transkriptoma in metaboloma. Prof. dr. Sabina Passamonti, dr. med. iz Univerze v Trstu v Italiji bo predstavila raziskave v homeostazi bilirubina v jetrih. Celoten program bo objavljen na spletni strani dogodka.

Vabimo vas, da na simpoziju predstavite svoje delo v obliki plakata in oddate povzetek do 23. maja 2024. Sicer pa ste vsi vljudno vabljeni, da se registrirate do začetka simpozija preko spletne stran.

 

Z lepimi pozdravi,

Organizacijski odbor CFGBC

logo_cfgbc_noLight.jpg