Informativni dnevi skupnega interdisciplinarnega programa Kognitivna znanost

 

Vabljeni na informativna dneva magistrskega programa Kognitivna znanost. V uvodu bo na kratko predstavljena kognitivna znanost – interdisciplinarno raziskovanje duševnosti, ki združuje nevroznanost, psihologijo, jezikoslovje, filozofijo in umetno inteligenco. Glavni del predstavitve pa bo namenjen skupnemu interdisciplinarnemu programu druge stopnje Kognitivna znanost, ki se izvaja v okviru Medicinske fakultete, Filozofske fakultete, Fakultete za računalništvo in informatiko in Pedagoške fakultete (koordinatorice študija) in je del mednarodnega programa MEi:CogSci, ki poteka na štirih evropskih univerzah.

Predavatelji in študenti kognitivne znanosti vam bodo na voljo za vprašanja povezana s študijem in področjem kognitivne znanosti. 

Informativna dneva bosta potekala ob naslednjih terminih: 
- 11. 5. 2022 ob 16.00 na Pedagoški fakulteti (predavalnica bo znana na dan informativnega dneva)
- 25. 5. 2022 ob 17.00, Vegova 4, velika predavalnica (glej zemljevid). Ogled posnetka informativnega dneva bo po dogodku na voljo na spletni strani http://www.pef.uni-lj.si/kognitivna/vpis.html.

 

Opozorilo! Datumi prijavno-vpisnega postopka za skupni interdisciplinarni študijski program druge stopnje Kognitivna znanost so spremenjeni.


- Rok za prijavo: 1. junij 2022
- Izbirni izpit: V primeru omejitve vpisa bo izbirni izpit 27. junija 2022
- Rok za izpolnjevanje vpisnih pogojev in oddajo dokazil (npr. rok, do katerega mora kandidat oddati potrdilo o diplomi, če do roka za prijavo še ni diplomiral): 9. september 2022

Več informacij najdete na spletni strani programa: http://www.pef.uni-lj.si/kognitivna/vpis.html
 

Vabljeni!


Programski svet študija Kognitivna znanost