Volitve rektorja UL bodo potekale elektronsko preko aplikacije SimplyVoting


Obveščamo vas, da bodo dne 13. 4. 2021 od 8.00 do 16.00 ure potekale volitve rektorja UL. Volitve bodo potekale elektronsko preko aplikacije SimplyVoting. Voliti bo mogoče preko osebnega računalnika, tablice in pametnega telefona.

Zaposleni UL MF in študenti UL MF, ki so volilni upravičenci, za elektronsko glasovanje uporabijo svojo digitalno identiteto UL (uporabniško ime v obliki e-naslova: za zaposlene username(at)mef.uni-lj.si oziroma za študente ak1234(at)student.uni-lj.si in geslo).

Vsem volivcem bo med 7. 4. 2021 od 9.00 in 12. 4. 2021 do 15.00 na voljo testni sistem Simply Voting, ki bo vsem volivcem omogočal, da opravijo testne volitve na enak način, kot bodo potekale veljavne volitve. Morebitne tehnične težave naj volivci sporočijo na helpdesk(at)uni-lj.si ali pooblaščenim IT koordinatorjem njihove organizacijske enote (seznam koordinatorjev je dostopen na povezavi: https://www.mf.uni-lj.si/intranet/seznam-koordinatorjev). Vsak zaposleni ali študent lahko opravi preizkus veljavnosti svoje identitete na spletni strani ArnesAAI, pri čemer kot ime domače organizacije uporabi »Univerza v Ljubljani, Medicinska fakulteta«.

Za volilne upravičence, ki nimajo zagotovljene računalniške opreme za glasovanje, bo na volišču UL MF na Korytkovi ulici 2 (Seminar 2) zagotovljen računalnik, ki bo v času volitev omogočal oddajo volilnega glasu.

Študenti lahko podatek o uvrstitvi na volilni seznam pridobijo v Dekanatu UL MF.

Volilni imenik zaposlenih

Navodila za glasovanje - SimplyVoting