15. Mednarodno srečanje MPN&MPNr-EuroNet

Vabimo vas na 15. Mednarodno srečanje MPN&MPNr-EuroNet »Diagnostika in zdravljenje mieloproliferativnih novotvorb in povezanih prirojenih bolezni«, ki bo potekalo od 21. do 23. aprila 2021 v obliki videokonference v okolju Zoom webinar.

EuroNet.png

 

Medicinska fakulteta in Univerzitetni klinični center gostita 15. srečanje evropskega združenja MPN&MPNr-EuroNet, ki deluje na področju mieloproliferativnih novotvorb (MPN) ter prirojenih bolezni mieloičnega sistema. Tridnevno srečanje združuje predstavitve s področja od klinične hematologije do biokemije in molekularne biologije in bo letos prvič organizirano v Sloveniji.

Srečanje bo potekalo v angleškem jeziku. Udeležba na srečanju je brezplačna. V namen udeležbe je potrebna registracija na spletni strani srečanja, po prijavi boste preko emaila prejeli povezavo na Zoom webinar.

PROGRAM SREČANJA

Več informacij in registracija na povezavi: http://mpneuronet.com/events/ljubljana/

Zadnji rok za prijavo je 20. april 2021. Dogodek je objavljen tudi na spletni strani Zdravniške zbornice Slovenije – izobraževanje in omogoča pridobitev 14 točk za obnovitev licence.

Lepo vabljeni!

Organizacijski odbor MPN&MPNr-EuroNet Ljubljana