Poziv za prijavo na razpis za usposabljanje: EUTOPIA_HEALTH program usposabljanja za prijavo EU projektov

Univerza v Ljubljani, članica konzorcija EUTOPIA_HEALTH, vas vabi k prijavi na razpis za 3-letni program usposabljanja o prijavi EU projektov z uporabo i-ISO podpornega sistema. Program usposabljanja bo vodil projektni partner VUB - Vrije Universiteit Brussel, v sodelovanju z drugimi EUTOPIA_HEALTH partnerskimi univerzami.  

Program usposabljanja je sestavljen iz delavnic v živo in stalne podpore Vrije Universiteit Brussel. Program in prva delavnica se začnejo 26. - 28. marca 2024.

 Programa usposabljanja se bo udeležilo 5 izbranih kandidatov. Prijave so odprte za profesorje in podoktorske raziskovalce (najmanj 3 leta po koncu doktorskega študija), ki:
• izvajajo raziskave na področju zdravja (npr. biomedicinska področja, medicinska kemija, javno zdravje, duševno zdravje, ekonomika zdravja, zdravje okolja);  
•  imajo pogodbo o zaposlitvi na Univerzi v Ljubljani (Slovenija);  
•  zelo dobro obvladajo pisno in govorjeno akademsko angleščino;  
•  so zavezani k prijavi večjega projektnega predloga za sodelovanje v programu Obzorje Evropa.


Izbirni postopek bo temeljil na kakovosti in inovativnosti kandidatove predloge ideje. Kandidati bodo po elektronski pošti obveščeni o končnih rezultatih izbirnega postopka.  
 
Prosimo, pošljite svoj življenjepis, kratek opis vaše ideje in motivacije (v angleškem jeziku) do 8. marca 2024, preko prijavnice: https://forms.office.com/e/vdd9Yq44Y7
 
Za vsa dodatna vprašanja se obrnite na Simono Rataj: simona.rataj(at)uni-lj.si (Univerza v Ljubljani) in/ali Philippe Westbroek: philippewestbroek(at)vub.be (VUB EU Support Team).
 
O projektu EUTOPIA_HEALTH:
EUTOPIA_HEALTH je 5-letni projekt v okviru programa EU WIDERA (Extending Participation and Spreading Excellence), katerega cilj je olajšati institucionalno preobrazbo ter voditi akademsko odličnost in inovacije na področjih, povezanih z zdravjem.
 
Prijazen pozdrav,
Ekipa EUTOPIA_HEALTH
Univerza v Ljubljani