SiNAPSINa nevroznanstvena konferenca '21

snc21_logo_izrez.png

SiNAPSA, slovensko društvo za nevroznanost, vas vabi k udeležbi na 9. SiNAPSINi mednarodni nevroznanstveni konferenci SNC'21, ki bo med 23. in 25. septembrom 2021

Zavoljo epidemioloških razmer bo SNC'21 povsem spletni dogodek. Kotizacije ni, potrebna pa je pravočasna registracija za vse, ki bi želeli spremljati dogajanje v živo, sodelovati v razpravi ali zbrati točke za licenco pri Zbornici.

Program konference je pester in aktualen, začne se s simpozijem, ki bo posvečen SARS-CoV-2 in možganom, od nevroloških in kognitivnih učinkov same okužbe, prek nevroloških dogodkov, povezanih s cepljenjem, in učinkov epidemije na učni uspeh osnovnošolcev, konča pa se s plenarnim predavanjem, posvečenim mehanizmom transgeneracijskega prenosa učinkov stresa matere na razvoj in delovanje možganov pri plodu. Konferenci bodo pridruženi še: izobraževalna delavnica o mehanizmih nevrodegeneracije, izjemno zanimiv dogodek za javnost iz niza »Nevroznanost in družba« ter strokovni satelitni simpozij iz klinične nevrofizologije.

Pridružite se nam na tem vrhunskem nevroznanstveno-izobraževalnem dogodku!

Kontaktna oseba:
prof. dr. Maja Bresjanac, dr. med.: maja.bresjanac(at)sinapsa.org

sinapsa-ena-cetrt.jpg