15. Koncert UL MF

fb_baner-01.jpg

Študentski svet Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani študente in zaposlene UL MF vljudno vabi na tradicionalni 15. Koncert UL MF, na katerem se bodo predstavili glasbeni in gledališki umetniki Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani.

 

Koncert UL MF bo potekal v nedeljo, 18. decembra 2022, s pričetkom ob 17. uri v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani.

 

Vstopnice za 15. Koncert UL MF

Prijave za vstopnice so zaključene. 

Vsem, ki so prejeli obvestilo, da jim je uspelo rezervirate vstopnice, 
smo poslali obvestilo o načinu prevzema vstopnic.

Preostalo je še nekaj vstopnic, ki jih lahko brez predhodne najave prevzamete v četrtek, 15. decembra 2022, med 20. in 21. uro v prostoru med Inštitutom za anatomijo in Inštitutom za histologijo (pritličje, Korytkova 2).

 

Vabilo na 15. Koncert UL MF

Programski list 15. Koncerta UL MF

Arhiv koncertov prejšnjih let

 

Udeležence Koncerta UL MF prosimo, da se koncerta ne udeležijo v 
primeru simptomov ali znakov okužbe zgornjih dihal. 

Udeležence tudi prosimo, da ves čas koncerta 
pravilno nosijo zaščitno masko tipa IIR ali FFP2.

Študente UL MF prosimo, da se v četrtek, 15. 12. 2022, pred koncertom 
udeležijo nizkopražnega testiranja na UL MF ali 
se pred dogodkom samotestirajo na prisotnost novega koronavirusa. 

*Z udeležbo na dogodku izrecno soglašate in dajete privolitev, da v skladu s točko (a) 2. odstavka 9. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov (Uredba EU 2016/679-GDPR) in drugo področno zakonodajo UL Medicinska fakulteta (Vrazov trg 2, 1000 Ljubljana) in Univerza v Ljubljani (Kongresni trg 12, 1000 Ljubljana) kot upravljalca zbirata, hranita in obdelujeta podatke, ki jih bosta pridobila z avdio in video snemanjem ter fotografiranjem dogodka. Podatki bodo objavljeni na spletnih straneh in družbenih omrežjih UL MF. Za pomoč pri uveljavljanju svojih pravic se lahko obrnete na pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov UL (dpo(at)uni-lj.si). Če boste menili, da vaših osebnih podatkov ne varujemo ustrezno, se lahko pritožite Informacijskemu pooblaščencu RS.