16. Koncert UL MF

Web_banner.png

 

Študentski svet Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani študente in zaposlene UL MF vljudno vabi na tradicionalni 16. Koncert UL MF, na katerem se bodo predstavili glasbeni in gledališki umetniki Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani.

Koncert UL MF bo potekal v soboto, 16. decembra 2023, s pričetkom ob 17. 30 v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani.

 

Več o rezervaciji in prevzemu vstopnic sledi kmalu.

 

Veselimo se skupnega druženja z vami!

 

Dogodek na Facebooku

Dogodek na Instagramu

 

 

*Z udeležbo na dogodku izrecno soglašate in dajete privolitev, da v skladu s točko (a) 2. odstavka 9. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov (Uredba EU 2016/679-GDPR) UL Medicinska fakulteta (Vrazov trg 2, 1000 Ljubljana) in Univerza v Ljubljani (Kongresni trg 12, 1000 Ljubljana) kot upravljalca zbirata, hranita in obdelujeta podatke, ki jih bosta pridobila z avdio in video snemanjem ter fotografiranjem dogodka. Podatki bodo objavljeni na spletnih straneh in družbenih omrežjih UL MF. Za pomoč pri uveljavljanju svojih pravic se lahko obrnete na pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov UL (dpo(at)uni-lj.si). Če boste menili, da vaših osebnih podatkov ne varujemo ustrezno, se lahko pritožite Informacijskemu pooblaščencu RS.