Športne aktivnosti za študente UL MF

ORGANIZIRANA ŠPORTNA VADBA V OKVIRU UL MEDICINSKE FAKULTETE

UL Medicinska fakulteta svojim študentom ponuja številne športne vadbe in aktivnosti: tako se lahko študentje/študentke v dvorani v Rožni dolini udejstvujejo v nogometu, košarki, odbojki, badmintonu, fitnesu in funkcionalnem treningu (urnik).

Poleg tega imajo študentje/študentke MF na Fakulteti za šport na voljo pester program, ki vključuje aerobiko, zumbo, jogo – pilates in plavanje (urnik).

Prijave za ORGANIZIRANO ŠPORTNO VADBO (vpisovanje v skupine) bomo zbirali 1., 2., 3., in 4. oktobra 2018 med 11. in 14. uro v prostoru predavatelja športne vzgoje (mala baraka ob Ljubljanici - zraven IMI UL MF).

Zamudniki se bodo lahko prijavili neposredno na urah vadbe, a le v tiste skupine, kjer bo še prostor.

Pričetek organizirane športne vadbe: ponedeljek, 8. oktober 2018

Urnik športne vzgoje
 

ŠPORTNE AKTIVNOSTI V OKVIRU UL (ŠZUL in CUŠ)

Študentje UL MF se udeležujejo tudi tekmovanj (ligaška in individualna tekmovanja), ki jih v sodelovanju s fakultetami izvaja Športna zveza Univerze v Ljubljani. Vabim vse študente/študentke, predvsem bruce/brucke, da se pridružijo ekipam UL MF in s svojim športnim znanjem pripomorejo k uspešnosti in prepoznavnosti UL MF. Center za obštudijske dejavnosti UL organizira brezplačno vadbo v času izpitnih obdobij (september, januar, februar, junij) in raznovrstne športne programe v študijskem obdobju.
 

ŠPORTNE AKTIVNOSTI POD OKRILJEM DŠMS

Pri projektu Šport povezujejo študente UL MF z različnimi športnimi interesi in organizirajo ekipe, ki zastopajo UL Medicinsko fakulteto na univerzitetnih tekmovanjih. Študentje UL Medicinske fakultete se med drugim udejstvujejo v nogometu, košarki in odbojki in na tekmovanjih v posamičnih športih, kjer se letno potegujejo za najvišja mesta. Prav tako se udeležujejo tudi vsakoletnih mednarodnih športnih dogodkov, kot sta nizozemski Batavieren tek in Medicinijada, športno-zabavno srečanje medicinskih fakultet z območja bivše Jugoslavije.


Več informacij boste dobili na spletni strani DŠMSFacebook strani DŠMS ali e-pošti.

 

Predavateljica športne vzgoje UL MF
Ksenija Filipič Jeras
govorilne ure: torek od 14:00 - 15:00
e-naslov: ksenija.filipic-jeras(at)mf.uni-lj.si