Katedra za mikrobiologijo in imunologijo

Predstavitev

 

Katedra za mikrobiologijo in imunologijo Medicinske fakultete je zadolžena za izvedbo pouka na štirih fakultetah Univerze v Ljubljani: na Medicinski fakulteti (za študente medicine in dentalne medicine), Biotehniški fakulteti (za študente biologije, mikrobiologije in prehrane), Fakulteti za farmacijo (za študente farmacije, laboratorijske biomedicine in kozmetologije) in Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo (za študente biokemije).

Podrobnejše informacije so objavljene na www.imi.si.

Katedra je zadolžena tudi za organizacijo in izvedbo pouka na Univerzi v Ljubljani v okviru interdisciplinarnega doktorskega študijskega programa Biomedicina.

Katedra za mikrobiologijo in imunologijo v sodelovanju z Univerzitetnim kliničnim centrom Ljubljana organizira Podiplomski tečaj bolnišnična higiena za zdravnike in medicinske sestre z visoko izobrazbo in sanitarne inženirje.

Inštitut in Katedra za mikrobiologijo in imunologijo organizirata tudi specialistični študij iz klinične mikrobiologije in usposabljata zdravnike, ki specializirajo infektologijo, dermatovenerologijo in specializante medicinske biomedicine. Inštitut in Katedra izvajata tudi pripravniški program v laboratorijski dejavnosti.


Novice

client-2.jpg
PREDSTOJNIK
Vsebina je v pripravi.
NASLOV
Vsebina je v pripravi.
TEL & FAX
Vsebina je v pripravi.
EMAIL
Vsebina je v pripravi.
URADNE URE
Vsebina je v pripravi.