Pisni predmetni izpit MCB (M in DM), 2. 2. 2024

Spoštovani,

objavljamo razpored po predavalnicah za pisni predmetni izpit pri predmetu Medicinska celična biologija (M in DM) jutri, 2. 2. 2024. Študente, ki ste razporejeni za veliko predavalnico prosimo, da ste pred predavalnico ob 8.30, študenti razporejeni za malo predavalnico ob 8.45 in za vajalnico IBC ob 8.50.

Izpitna pola bo računalniško obdelana, zato NUJNO upoštevajte navodila. 

Prejeli boste dve personalizirani poli – eno z izpitnimi vprašanji in eno z obrazcem, v katerega boste s svinčnikom zabeležili pravilne odgovore na način, da boste prekrižali prostor ob črki, ki označuje pravilen odgovor. Vsako vprašanje ima EN pravilen odgovor. Vaš podpis je OBVEZEN na OBEH polah, prav tako morate OBE poli oddati.

Na izpit pridite s svojim NAVADNIM, NE PREVEČ OŠILJENIM svinčnikom trdote »B« ali »HB« in z radirko. Tehnični svinčniki imajo pretanko konico za zanesljivo optično branje. Pri izpolnjevanju pole z obrazcem krepko pritisnite in če se zmotite, križec popolnoma izbrišite. Prav tako poskrbite, da se bo križec nahajal znotraj prostora ob črki (pravokotnika). Ne pišite in ne rišite drugod po izpitni poli, ki vsebuje obrazec z označenimi odgovori.

Lep pozdrav,

sodelavci Inštituta za biologijo celice