Centralna medicinska knjižnica

Navodila za izvajanje e-izobraževanja

Po epošti boste dobili spletno povezavo, na kateri se bo odvijalo predavanje. Spletna povezava bo aktivna pol ure pred začetkom predavanja. V tem času bomo odpravljali morebitne težave. Priporočamo uporabo slušalk.

Potrebujete računalnik s spletnim brskalnikom in vtičnikom Flash. Na tej spletni strani preverite svojo povezavo in ali je vaš računalnik pripravljen za uporabo spletnih konferenc. Če test sporoči, da manjka vtičnik "Adobe Connect", ga namestite s klikom na gumb "Install Add-in". Sledite navodilom namestitve vtičnika.

VOX-1.jpeg

 

Ko boste odprli spletno povezavo tečaja, se vam bo prikazalo prijavno okno. Na levi strani je več opcij za prijavo - vi izberite "Enter as a Guest" s klikom na krogec pred opcijo. V polje "Name" vnesite svoje ime in z miško kliknite na gumb "Enter Room". Napišite svoje pravo ime in priimek, saj bomo dostop omogočili le vnaprej potrjenim tečajnikom.

VOX-2.jpg


Naslednji zaslon vas obvesti o možnosti snemanja predavanja. Z miško kliknite na gumb "OK".

VOX-4.jpg

Naslednji zaslon vam pokaže spletni tečaj. Poskrbite, da so vaše slušalke ali zvočniki vklopljeni in si nastavite jakost zvoka za udobno poslušanje predavanja.

VOX-5.jpg